Karma
Ungefär så här tänkte jag ja. Han är en hemsk jävla människa och om det finns någon rättvisa i världen så får han sitt straff. Om inte annat så VET jag att han inte är lycklig och bara det värmer mig just nu.
Idiotjävel.

Men nu kör vi på fredag! WOOOP!

Jaha...Skönt att det sista han sa innan han drog var att jag hade blivit tjock. Och att jag var gnällig. Och att jag var ett mercy-fuck.
Skönt att han vet EXAKT vilka punkter han ska trycka på för att jag ska må dåligt.

Men skönt också att han visade exakt hur dum i huvudet han är - så jag slipper känna att han är ngotn jag vill ha.

Det var länge sen jag hatade en människa så intensivt som jag hatar den här.

(Gazza och Vinnie har såklart inget alls med texten att göra - de råkar bara vara två män jag avgudar)

No one knows what it means - but it's provocativegillar visserligen slöa fredagar men idag är jag mest rastlös. Tror jag kanske går och lägger mig nu, så har jag i alla fall något att göra...
Har återigen upptcäkt att jag inte har några som helst mellanväxlar. Det är allt eller inget, prick hela tiden. Just nu kör jag på allt och lite till. MER mer hela tiden!

HP

fick just detta på happypancake - underhållande om inte annat!

"om jag tänker på en ängel, så tänker jag att hon är blond, har blåa ögon och stora vingar. Men du är fan i mig vackrare ;)"

Man ba:

TGIFsäger jag bara....

BUT WHY?!

Varför, varför, varför känner sig folk alltid tvingade att yppa en massa saker för mig? Jag vill inte veta!
Senast idag fick jag vet om en mans fisteloperation. Fistel? säger ni. Vart då? I röven såklart. Ville jag veta? Nope. Fick jag detaljerad information? Japp.
People - om jag håller tyst betyder inte det "berätta mer". det betyder SLUTA GENAST ATT PRATA!!!

Idag ska jag träffa Anton och diskutera min lieman. den har inte alls healed nicely om vi säger så.Träningsvärk

Körde ett box-pass igår för första gången och har idag träningsvärk i alla muskler jag har - inklusive nacken.
Störigast under passet var varken min slöhet i kroppen eller min svaghet i musklerna - utan att magen dallrade när jag tog i orderntlig i slagen.
Mindre bra liksom.


jahaja.Opåkallad bild av mig själv.

Det gick ju såklart inte alls så bra med den där mannen som jag hoppats. Han hör inte av sig alls nu och jag fattar vinken. Jag blir bara så ledsen - vad gör jag för fel? Jag har bestämt mig för att vakta hjärtat ett tag nu, jag pallar inte att det blir samma situation som det blev med Rafael. Det tog mig alldeles för lång tid att börja lita på någon igen efter att ha lämnat iväg mitt hjärta till honom.
Well, well - this is my life. Jag verkar inte ha något lyckligt förhållande liggandes i pipelinen och jag överväger allvarligt att gå tillbaka till mitt 23-åriga jag när jag hatade män och enbart utnyttjade dem. Det är enklare att vara ett svin - och det gör framförallt inte så jävla ont.

Jag har börjat lägga upp en plan för de närmsta månaderna. Ska koncentrera mig på att träna, äta vettigt och detoxa socker. Alkholen kommer att intas måttligt, inte samma jävla indulgence som rått hitills. KJag ska f ö inte festa när jag känner mig så här osäker, det slutar oftast i kaos då.

Nåväl, livet får gå vidare. Jag är bara så FÖRBANNAT trött på det.

RSS 2.0