Lördagskväll

och vad har jag gjort den här helgen so far?
Inte mycket, slappat och sovit. Tvättat. Lagat mat. Shoppat underkläder för 1300 (förlåt sara, TRETTONJÄVLAHUNDRA).
Och det var precis en sån här helg jag behövde. Jag har varit så förbannat uppe i varv den sista tiden med alla kalas och fester etcetc. Hela Januari har mest bestått av en jävla massa festande - don't get me wrong, det har vart så förbannat roligt - men too much fun and no rest makes Jenny a dull girl. Skönt att det tagit 10 år att komma till den insikten men hey - bättre nu än aldrig.
Ikväll har jag funderat ganska mycket över relationer. Jag har två kompisar som har horribla relationer till sina baby daddies. Den ena gör allt för att göra min ena vän miserabel. Den andra kan inte överhuvudtaget greppa att vara pappa inte bara innebär att ha tillhandahållit spermier. Vafan är det för fel på dem? Det är klart att jag är partisk men om deras respektive historia blev berättad för någon utomstående så vet jag att de inte skulle tycka att det är okej.
Så min tanke är - hur kan kärleken gå så jävla snett?
Hur man kan gå från att älska någon till att hata den, eller göra saker mot den som är rent av elaka?

My faith in humanity är lite ansträngd för tillfället. Särskilt efter förra fredagens utgång där en av killarna vi hängde med efter en halvtimme krängde av sig förlovningsringen och började ragga på mig. (jag såg i vanlig ordning varken förlovningsring eller något ragg. Jag tyckte ju bara han var trevlig).

Pah. Jag vet inte. Jag vill inget hellre än att bli swept away, men jag har blivit cynisk och tror inte på den där romantiska kärleken längre. Jag önskar jag kunde.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är inte kärleken som går snett, det är människor som är sneda... Kärleken finns kvar-det måste man tro trots allt! Bara försöka hålla sig ifrån sneá människor! kramar

2012-02-05 @ 00:31:02
Postat av: Jenny

Ja, du har nog rätt. Jag hoppas det i alla fall! kram!

2012-02-07 @ 11:44:56
URL: http://jamen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0