söndagsramblings


jag vill ha den här bilden som bild på mitt bankkort. Vore passande (men bilden är för liten, anyone knows how to fix it?)
Det har varit en alldeles fantastisk helg. I fredags hade jag date med en helt fantastisk man. Han är rolig, snygg, het, social och jag trivs som attans med honom. Nu får vi se vad fortsättningen blir. Gillar honom gör jag definitivt!
Igår var Carro och jag på Pitchers och drack öl. Vi kom dit nio, gick hem två. Heeeeelt sinnesjukt vad tiden gick snabbt.
Idag har jag promenerat i solen med Jullan och lagat matlådor. Det har varit en slaåå, skön söndag som dessutom började först klockan TOLV när jag behagade vakna.

Nu kör vi en vecka till - okej?

You're moments ago, but seconds away

Idag skulle jag ha skrivit på någon av mina böcker. Jag tänkte att jag kunde alternera mellan de två som jag kommit längst med (för Gud förbjude att jag redigerade den som är KLAR). Vad har jag gjort istället?
Tvättat. Spelat wordfeud. Kollat på The Big Bang Theory och ätit så många mandariner att jag har blåsor i munnen.
Evening well spent så att säga.
Helgen? Helgen var FANTASTISK! Vilka kvinnor man känner - snygga, roliga OCH smarta. Det är så skönt med vännner som man, trots att man inte träffat dem sen 2009, inte har några som helst problem att diskutera problem, män (oftast i kombination) och saker-vi-aldrig-kommer-att-berätta-för-eventuellla-framtida-barn.
Underbart helt enkelt. Tack Sara, Tania, Lövet och Jess!Helt opåkallad ugglebild men vafan - vem kan få nog av ugglor?

Honestly, sluta snöa tackVarför jag älskar Terry Pratcett:
"She was not an unkind woman, despite a liftetime of gently being dried out on the stove of education"
Imorgon ska jag hänga med Sara, Tania och Lövet! YEEEY!

Live fast, die young

bad girls - do it well.
M.I.A har återigen släppt en låt som är sjukligt bra. Kolla in videon - snyggt mellanösternpimpin.

Så helgen är över. Mycket ätande och drickande var det. Typ prick hela tiden. Umgänge med mina finaste tjejer och med heeeela släkten. Fantastiskt trevligt!

Och fantastiskt trevligt är det att ha en helt ny person i mitt liv. Än så länge har jag ingen aning om vart detta tar vägen men för tillfället får han mig att dra på smilbanden och det räcker.

Herrejävel va skönt

... att det är fredag.
Det här är min bästa, bästa dag. Fredagen är dagen då hela helgen ligger framför en. Alla är lite gladare på jobbet. Livet ter sig lite ljusare. Man skrattar oftare. I lövs it.

Idag är det dessutom fancy friday så jag har klänning och klackar. Det passade ju alldeles utmärkt att hämta en massa regulatorer i när det kom kunder imorse. Sweet!Vroooooom vroooooom

Jag vill ha bil. Jag vill inte ha vilken bil som helst, oh nej. Jag vill ha mycket dyr och mycket opraktisk bil. Endast praktisk om man är jagad av en t-rex eller zombies typ.Jag vill ha den här bilen - en Dodge Challenger. 70:a.Tack.

(och just det, mamman låg inte avsvimmad på golvet. Hon var på möte med sitt jobb. Himla ologiskt)


Måndag? Måndag!

Har jag nämnt hur innerligt jag hatar måndagar? Den här måndagen är inget undantag.
Emo-gnäll-listan den här måndagen lyder:
Det är kallt.
Jag mår kasst.
Jag är lite ledsen.
Jag är tjock.
Jag är trött.
Jag är typ ensam på jobbet - dvs alla roliga har antingen slutat, eller är lediga.
Jag har fått kass hy.
Jag får inte tag i mamma (min räddare i såna här lägen) så nu förestället jag mig diverse scenarion där hon ligger avsvimmad på golvet hemma (mkt troligare än att hon är på möte på jobbet...)

Jag vill hellre ligga på en strand och dricka såna här:


Lördagskväll

och vad har jag gjort den här helgen so far?
Inte mycket, slappat och sovit. Tvättat. Lagat mat. Shoppat underkläder för 1300 (förlåt sara, TRETTONJÄVLAHUNDRA).
Och det var precis en sån här helg jag behövde. Jag har varit så förbannat uppe i varv den sista tiden med alla kalas och fester etcetc. Hela Januari har mest bestått av en jävla massa festande - don't get me wrong, det har vart så förbannat roligt - men too much fun and no rest makes Jenny a dull girl. Skönt att det tagit 10 år att komma till den insikten men hey - bättre nu än aldrig.
Ikväll har jag funderat ganska mycket över relationer. Jag har två kompisar som har horribla relationer till sina baby daddies. Den ena gör allt för att göra min ena vän miserabel. Den andra kan inte överhuvudtaget greppa att vara pappa inte bara innebär att ha tillhandahållit spermier. Vafan är det för fel på dem? Det är klart att jag är partisk men om deras respektive historia blev berättad för någon utomstående så vet jag att de inte skulle tycka att det är okej.
Så min tanke är - hur kan kärleken gå så jävla snett?
Hur man kan gå från att älska någon till att hata den, eller göra saker mot den som är rent av elaka?

My faith in humanity är lite ansträngd för tillfället. Särskilt efter förra fredagens utgång där en av killarna vi hängde med efter en halvtimme krängde av sig förlovningsringen och började ragga på mig. (jag såg i vanlig ordning varken förlovningsring eller något ragg. Jag tyckte ju bara han var trevlig).

Pah. Jag vet inte. Jag vill inget hellre än att bli swept away, men jag har blivit cynisk och tror inte på den där romantiska kärleken längre. Jag önskar jag kunde.

SaknadIdag har Kent och jag pratat om hur mycket vi saknar dig, Ove. Inte bara som en fantastiska vän du var, utan även som kollega. Hade vi problem kunde vi alltid gå till dig. Och du skulle se vilka problem vi har idag. Jösses. Du skulle dock förmodligen inte vara förvånad.
Jag saknar att kunna gå in till dig och prata. Jag saknar dina fruktansvärt dåliga skämt. Jag saknar dina gula post-it-lappar med artikelnummer på. Jag saknar dig så otroligt mycket, för du har lämnat ett sånt tomrum efter dig. Jag önskar jag hade sagt oftare hur mycket du betydde för mig.

Himlen måste ha fått ett fantastiskt tillskott när du kom dit!

RSS 2.0